"Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόρων" 

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

 

Ιστορικό ίδρυσης.

Ένα όνειρο ζωής, ένα όραμα που συγκεκριμενοποιήθηκε σε αντικειμενικό στόχο, έγινε πραγματικότητα. Την 13η Απριλίου του 2009, συστήθηκε η ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ”. Την 15η Απριλίου του ιδίου έτους, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο το καταστατικό ίδρυσης της Εταιρείας και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο Εταιρειών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αύξοντα αριθμό 1497/15 ΑΠΡ 2009.Οι δυσκολίες της έναρξης πολλές, τα προσκόμματα σχεδόν καθημερινά, τα βάρη πολλές φορές τεράστια, τέτοια που κάποτε – κάποτε κάναν τους πρωτεργάτες του έργου να κάμπτονται. Η φλόγα όμως και ο ζήλος που ξεπηδούσαν από το αρχικό όραμα, μαζί με την καταλυτικά πολύτιμη αρωγή και συμπαράσταση από λίγους αλλά πολύ εκλεκτούς, όχι απλά φίλους αλλά κάτι πολύ περισσότερο – αδελφούς – ενδυνάμωνε τους ιδρυτές να συνεχίσουν. Το έργο αν και μοναδικό, δεν είναι ατομικό αλλά απόρροια επιτακτικού αιτήματος των καιρών, στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν όλοι όσοι αισθάνονται ότι έχουν χρέος να εργαστούν για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο, πιο αληθινό. Σ’ αυτό το εγχείρημα έχουν θέση όσοι νιώθουν την ανάγκη να αναλάβουν κάποια δράση για την κοινωνία, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, για την προστασία του πλανήτη μας. Σε αυτούς μόνο απευθύνεται σήμερα ανοικτή πρόσκληση για άμεση ενεργοποίηση και κοινή δράση.

_________

O Ροδόκηπος των Φιλοσόφων στο youtube:
 

 

Κατάλογος Προιόντων και Φυσικής Θεραπευτικής Αντιμετώπισης

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία. 
 
Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.
 
Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει  δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.
 
___________
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία. 
 
Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.
 
Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει  δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.

 

«Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί εγώ φταίω!»   

Νίκος Καζαντζάκης : Ασκητική - Salvatores Dei....

 

Το Ανθρωπιστικό – Θεραπευτικό Κίνημα του Ροδόκηπου

 

Ο Ροδόκηπος αποτελεί ένα ’Οραμα Ψυχής, να μπορέσουμε να σωθούμε από ένα σύστημα Απάτης, Διαφθοράς και Εκμετάλλευσης, όπου ο καθένας μας υποφέρει με πολλαπλό τρόπο, είτε λόγω Υγείας, είτε λόγω έλλειψης κατάλληλης Παιδείας, είτε λόγω ενός προβληματικού κοινωνικο-πολιτισμικού περιβάλλοντος.

’Ολες αυτές τις προβληματικές περιοχές, προσπαθούμε στον Ροδόκηπο, να τις μεταλλάξουμε, έτσι ώστε μια μέρα να αξιωθούμε να πούμε, πως δημιουργήσαμε έναν Νέο Κόσμο, στον οποίο αξίζει να ζούμε, που δεν μας καταστρέφει και δεν τον καταστρέφουμε.

Προσπαθώντας να αποδείξουμε πόση δύναμη, έχει ο κάθε ’Ανθρωπος, να φέρει μία θετική αλλαγή, γύρω του, φέρνουμε θεραπείες σε μέχρι στιγμής, αποκαλούμενες ανίατες παθήσεις, ή πολύ δύσκολες παθήσεις, από τις οποίες συνάνθρωποι μας, ταλαιπωρούνται πάρα πολύ, και ακόμα ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να βρίσκουν λύση πουθενά.

Αποδεικνύουμε λοιπόν, στο Ροδόκηπο, πως τα πάντα θεραπεύονται, τίποτα δεν είναι ανίατο, απλά είναι όλα θέμα χρόνου, και της κατάλληλης παιδείας και έρευνας, να φέρουμε όλες τις θεραπείες, όλες τις πραγματικές θεραπείες, διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, να θεραπευτεί, και να δυναμώσει, και με την σειρά του, να αγωνιστεί να βοηθήσει και τους συνανθρώπους του, γύρω του, να θεραπευτούν και εκείνοι.

Και πραγματικά, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο Ανθρωπιστικό – Θεραπευτικό Κίνημα στο Ροδόκηπο.

’Οποιος θεραπεύεται, από τις αποκαλούμενες ανίατες παθήσεις, ή πολύ δύσκολες παθήσεις, παθαίνει κυριολεκτικά, σοκ, και νιώθοντας ευγνωμοσύνη, για το καλό που του έγινε, βοηθάει όλο τον κύκλο του να θεραπευτεί, έτσι ώστε να βρούμε όλοι μας την υγειά μας.

Και πολλοί πραγματικά ρωτάνε.

Γιατί ρε παιδιά, 5, 10, 20, 30, 40, ή ακόμα 50 χρόνια ταλαιπωρούμαι, έχω ψάξει όλο τον κόσμο, και στο εξωτερικό, και δεν υπάρχει πουθενά θεραπεία, αλλά απεναντίας κινδύνεψε η υγεία μου, και η ζωή μου, με τα επικίνδυνα σκευάσματα, που με τάιζαν?

Και απαντάμε προς όλους.

Τα συμφέροντα και η έλλειψη της κατάλληλης παιδείας, είναι οι δύο παράγοντες που εμποδίζουν την θεραπεία μας, σε όλους τους τομείς της ύπαρξης.

Εφόσον λοιπόν γνωρίζουμε και αποδεικνύουμε, πλέον την Αλήθεια, πως τα πάντα θεραπεύονται, απλά είναι θέμα χρόνου, να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία, μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι, πως η Ελπίδα δεν χάθηκε, αρκεί κάποιοι ’Ανθρωποι, πάντα να αγωνίζονται και να διεκδικούν, έναν καλύτερο Κόσμο.

Και τότε ο Κόσμος, Μαγικά, κάθε μέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος, κάθε μέρα θα γίνεται όλο και πιο όμορφος, και το ΦΩΣ και τα Χαμόγελα, θα επιστρέψουν πίσω σε όσους δεινοπάθησαν, και γονάτισαν, σε ένα σάπιο σύστημα.

Διότι αξίζουμε όλοι μας, να ζούμε καλύτερα!

___________

 

Όλα τα προϊόντα του Ροδόκηπου είναι 100% αγνά και φυσικά προϊόντα, χωρίς παρενέργειες, με Πιστοποιημένα 100% αγνά έλαια, και αιθέρια έλαια, αγνό μελισσοκέρι, πρόπολη, και άλλες φυσικές ακίνδυνες ουσίες. Οι Ολιστικές Φυσικές Αγωγές που παρέχονται μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων”, είναι εγγυημένες με επιστροφή χρημάτων καθόλη την διάρκεια της Αγωγής, πως ενδυναμώνουν και αποτοξινώνουν τον οργανισμό και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις συγκεκριμμένες παθήσεις, με δραστική βελτίωση της υγείας του πάσχοντα. Οι Φυσικές Αγωγές και Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής που παρέχονται, δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή, ούτε συνιστούν ιατρική συνταγή. 

 
Μπορείτε να δείτε δημοσιευμένες μαρτυρίες συνανθρώπων μας, που έχουν λάβει τις Φυσικές Αγωγές, στην Ιστοσελίδα του Ροδόκηπου στο facebook 
 
  • DAS (ISO9001-2008)
  • UKAS Management Systems
  • CPNP Europa
_________________
 

Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ

Χείρωνας - Θεραπευτικό Σύστημα Φυσικών Θεραπειών
Αρωματοθεραπεία - Βοτανοθεραπεία
 

Παρά τη σημαντική πρόοδο που σημείωσε η ανθρωπότητα, πολλά από τα προβλήματα υγείας δεν έχουν ακόμα επιλυθεί, παρότι ομολογουμένως πολλές αρρώστιες έχουν σχεδόν απαλειφθεί από τις σύγχρονες τουλάχιστον κοινωνίες. Η χημική βιομηχανία γνώρισε τεράστια ανάπτυξη, όμως παράλληλα είναι η κύρια υπεύθυνη για την επικίνδυνη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη μαζική δηλητηρίαση των ζωντανών όντων, κατ΄επέκταση και των ανθρώπων. Για τον πιο επικερδή κλάδο της χημικής βιομηχανίας – την φαρμακοβιομηχανία – ξεκίνησε τελευταία η έντονη αλλά απόλυτα δικαιολογημένη κριτική για τον σκοτεινό, ύποπτο και απάνθρωπο τρόπο λειτουργίας της, καθώς αποκαλύπτονται διαρκώς εγκληματικές δράσεις της, κύρια με την ανεύθυνη στάση της στην κυκλοφορία φαρμακευτικών σκευασμάτων που δημιούργησαν, από τερατογενέσεις μέχρι σοβαρές και μη αναστρέψιμες βλάβες σε αθώα θύματα. Είναι γνωστό πλέον στους πάντες το γεγονός ότι, η όποια θεραπευτική δράση κάποιου θεραπευτικού σκευάσματος, συνοδεύεται παράλληλα με πληθώρα αντενδείξεων, δηλαδή βλαπτικών αρνητικών επιδράσεων – πολλές φορές πολύ σοβαρών – με λίαν σοβαρές παρενέργειες. Πρόσφατες στατιστικές μελέτες έχουν αναδείξει ότι η τέταρτη κατά σειράν αιτία θανάτων στη δύση, είναι τα φάρμακα, ενώ οι βλάβες που επιφέρουν στους ανύποπτους ασθενείς είναι ανυπολόγιστες.

Επιστρέφοντας στην παραδοσιακή ιατρική, ανακαλύπτουμε με έκπληξη πληθώρα εναλλακτικών θεραπευτικών οι οποίες είχαν με απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό παθήσεων. Η ύποπτη στάση των φαρμακοβιομηχανιών και του συνόλου του ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου απέναντι στην παραδοσιακή ιατρική, φτάνοντας μάλιστα να γίνεται πολέμια της παράδοσης, πολεμώντας την με ύπουλες μεθοδεύσεις, συκοφαντίες και τακτικές προπαγάνδας, έγινε πλέον αντιληπτή και κατανοητή. Ατυχώς στον βωμό του κέρδους, η ανθρώπινη αξία και υγεία έχουν περιέλθει σε δεύτερη μοίρα, θυσιαζόμενες καθημερινά. Φαίνεται όμως ότι η ανθρωπότητα άρχισε να συνειδητοποιεί το βρώμικο παιχνίδι του ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου, προσανατολιζόμενη πλέον στην χρήση της εναλλακτικής ιατρικής και των παραδοσιακών ιαμάτων.

Στραφήκαμε έτσι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στους θησαυρούς της παράδοσης απ’ όπου αντλησαμε την παλαιά σοφία και ανασύραμε τις ξεχασμένες συνταγές παραδοσιακών σκευασμάτων φαρμάκων παρασκευασμένων αποκλειστικά με αγνά φυσικά υλικά, φαρμάκων με σχεδόν θαυματουργές δράσεις και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Αφοσιωθήκαμε με ευλάβεια στην έρευνα και μελέτη των παραδοσιακών συνταγών και αναστήσαμε χαμένες και ξεχασμένες συνταγές για μεγάλο αριθμό θαυμαστών ιαματικών σκευασμάτων. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε σιγά σιγά να αναπαράγουμε τα παραδοσιακά ιάματα, αρχίζοντας με την κηραλοιφή για κατακλίσεις όπου η σύγχρονη φαρμακευτική σχεδόν αδυνατεί να αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό νοσούντων και στην κηραλοιφή για έντονους πόνους μυών, αρθρώσεων κλπ. Συνεχίζουμε με την ανασύσταση και λοιπών κηραλοιφών και την αναδημιουργία τους, τις οποίες καθ' οδόν θα παρουσιάζουμε.

 

 

Σχετικά με Eμάς

2019 - H Αρχή της Υλοποίησης μιας Μητρικής Κοινωνίας

2019- 2007 (Ιδρυση της ΑΜΡΑ) (12 χρόνια)   12 Χρόνια, ενός Πνευματικού Αγώνα, και πολλά έχουν ήδη αλλάξει...   12 Χρόνια, για να Ανοίξει ο δρόμος, πίσω στην Φυσιο-λογική ζωή, και να θεραπευτούμε,   από τα τραύματα, τα δράματα, και τα καθάρματα, που έχουν γονατίσει την...
Διαβάστε περισσότερα

2018 - Η Αρχή της Υλοποίησης του Μεγάλου Σχεδίου

Και φτάσαμε λοιπόν στο 2018(θ)(οο)... όπου θα ανοίξουμε την Πόρτα, και θα προχωρήσουμε σε έναν Νέο Κόσμο, πιο Αυθεντικό, πιο Πνευματικό...    Εφόσον είμαστε ακόμα ζωντανοί, τα έχουμε καταφέρει ειλικρινά, είμαστε Αληθινοί Ηρωες. Οι δυσκολίες, οι ταλαιπωρίες, τα σκληρά μαθήματα που...
Διαβάστε περισσότερα

2017 - Η Αρχή της Νίκης

2017, 10 χρόνια μετά την ίδρυση της ΑΜΡΑ.... και πάλι από την Αρχή ενός σημαντικού κύκλου εξέλιξης, αλλαγής και ανάπτυξης. Το Ετος 2017 σηματοδοτεί την εκ' νέου αρχικοποίηση, ενός Νέου Κύκλου Συνειδησιακών μαθημάτων, αλλά και Κοινωνικής Αλλαγής. Περνάμε από τον Ουρανό στον Κριό, όπου...
Διαβάστε περισσότερα

2016 - Η Αρχή ενός Παγκόσμιου Ελληνικού Κοινωνικού Οράματος

2016 και Ανηφορίζουμε, κρατώντας στους ώμους μας, όλα τα βάρη του παρελθόντος...  Επιλεχθήκαμε ως Ελληνες, ως εν δυνάμει "Φωτισμένοι Ανθρωποι", ως Αυτόχθονες της χώρας Φωτός, "ΕΛ-λας", να ξεπληρώσουμε όλο το κάρμα της Ανθρωπότητας, μια και εμείς είμαστε, ο σπόρος, κάθε Παγκόσμιας Κοινωνικής...
Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζουμε και χτίζουμε, καθημερινά...

Αγαπητοί Φίλοι και Αδελφοί, επειδή μας ρωτάνε συνεχώς, γιατί το φόρουμ της ΑΜΡΑ, είναι ήσυχο, το τελευταίο διάστημα, και αν σταματήσαμε το Εργο μας... Φυσικά και δεν σταματήσαμε, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ, μέχρι την απόλυτη Ολοκλήρωση του Σχεδίου, που ήδη χαράξαμε... Τα τελευταία 3 χρόνια...
Διαβάστε περισσότερα

2015 - H Αρχή της Συλλογικής Συνείδησης!

Καλή Χρονιά, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς! Είθε το 2015, να σηματοδοτήσει μία Σημαντική Συνειδησιακή Αλλαγή, που θα ανοίξει τον δρόμο για μια βαθιά Κοινωνική και Πνευματική Μεταμόρφωση! Τα πάντα είναι έτοιμα, έτσι ώστε να μεταβούμε σε μία Νέα Μορφή Κοινωνίας, έναν Νέο Κόσμο που θα σεβόμαστε...
Διαβάστε περισσότερα

Η Αχλημεία αρωγός της Νίκης

Σεπτέμβριος 2014 και ο Αγώνας συνεχίζεται... Στην Εποχή της Κρίσης όπου πάρα πολλά, αν όχι όλα, βρίσκονται σε σφοδρή πτώση, αποφασίσαμε στο Ροδόκηπο, να γίνουμε η αντιπολίτευση, σε κάθε σφοδρή κατηφόρα, διαφθορά, έγκλημα, καταγγέλνοντας και ταυτόχρονα φέρνοντας την Ολιστική Επίλυση, και θεραπεία...
Διαβάστε περισσότερα

2014 - Η Βάση του Νέου Κόσμου!

2014 λοιπόν, και ο Αγώνας μας συνεχίζεται...   Μάλιστα τώρα που μπαίνει και η Ανοιξη, η όρεξή μας, θα κορυφωθεί για Δημιουργικότητα, καθώς μπαίνουμε και στο ζώδιο του Κριού, που μας ευνοεί για Νέα ξεκινήματα.   Πραγματικά τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετά χτυπήματα, και ως...
Διαβάστε περισσότερα

2013 - To 'Οραμα του Ροδόκηπου!

Πράγματι πέρασε και η θρυλική 21/12/2012, και δεν τελειώσαμε...   ..ως ανθρωπότητα, και είδαμε για ακόμα, μια φορά, πως δεν είναι και τόσο εύκολο, η Γη μας, και όλα τα όντα πάνω της να τελειώσουμε σε μία νύχτα, αλλά όμως παρόλα αυτά, ταλαιπωρούμαστε πάρα πολύ άδικα, και δυστυχώς πάρα...
Διαβάστε περισσότερα

2012 - Το 'Οραμα της Ελληνικής Αναγέννησης!

Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι, Καλή Χρονιά σας ευχόμαστε με υγεία, ευημερία, και ευτυχία!   Το 2012, αν και μία δύσκολη χρονιά, θα είναι ταυτόχρονα μία καλή χρονιά, γεμάτη δώρα και εκπλήξεις, μια και μετά το σοκ και την αφύπνιση, έρχεται και η Αλλαγή που προσμένουμε, η νέα στάση ζωής, η νέα...
Διαβάστε περισσότερα