Η Αχλημεία αρωγός της Νίκης

Σεπτέμβριος 2014 και ο Αγώνας συνεχίζεται...

Στην Εποχή της Κρίσης όπου πάρα πολλά, αν όχι όλα, βρίσκονται σε σφοδρή πτώση, αποφασίσαμε στο Ροδόκηπο, να γίνουμε η αντιπολίτευση, σε κάθε σφοδρή κατηφόρα, διαφθορά, έγκλημα, καταγγέλνοντας και ταυτόχρονα φέρνοντας την Ολιστική Επίλυση, και θεραπεία σε όλες τις Διαστάσεις της Υπαρξης. Ετσι λοιπόν ξεκινήσαμε από την Παιδεία, θέλοντας μια μέρα να δούμε Ελληνικά Σχολειά, που να διδάσκουν Ελληνισμό, και Πανεπιστήμια, που να διδάσκουν Αληθινή Επιστήμη, επεκταθήκαμε στην συνέχεια στην θεραπευτική, προσεγγίζοντας Ολιστικά, την έννοια της θεραπεία, δίνοντας κορυφαία λύση και σε αρκετές περιπτώσεις μοναδική παγκόσμια σε ανίατες θεωρημένες παθήσεις, καταγγέλοντας ταυτόχρονα την εγκληματική διαφθορά του φαρμακευτικού συστήματος, προτείναμε και σχεδιάσαμε Πυρηνικές Λύσεις για μία Νέα Κοινωνία, ακόμα και για ένα Νέο Πολιτικό Σύστημα, βασισμένο, πάνω σε Αληθινά Δημοκρατικές Ελληνικές Αξίες και Αρετές, όπου πλέον η απόλυτη ασφάλεια και ευημερία, θα είναι ένα αληθινό γεγονός.

Ολα τα παραπάνω πρότζεκτ βρίσκονται σε εξέλιξη, με την πολύτιμη υποστήριξη και σύμπραξη Φίλων και Αδελφών, μέχρι την απόλυτη ολοκλήρωσή τους, που έχει ήδη δρομολογηθεί, εμπνέοντας ταυτόχρονα πλήθος ερευνητών και ακτιβιστών, προς μία ορθή κατεύθυνση επίλυσης όλων των υπαρξιακών μας προβλημάτων.

Δυστυχώς στο διάβα, δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε κάποιους θρησκευτικά φανατισμένους και γραφικούς, που μας πετούσαν μικρές πετρούλες, αποκαλώντας μας σατανιστές, μια και πάντα ο Ελληνας είχε αυτόν τον τίτλο :) για το διεφθαρμένο και υποδουλωτικό σύστημα, και ήδη έχουμε απαντήσει πολλάκις πως δεν είμαστε χριστιανοί να πιστεύουμε στην ύπαρξη του Σατανά, μια και ο χριστιανισμός, εκατοντάδες χρόνια τώρα, τον διαφημίζει. Γνωρίζουμε πως Θεός είναι ο Ανθρωπος, και θυμίζουμε όλες τις δυνατότητές του, έτσι ώστε όλοι μας, να τις αναπτύξουμε και να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας και στον διπλανό μας, να τις θυμηθεί και να τις αναπτύξει και εκείνος, κ.ο.κ.

Επίσης ταυτόχρονα είναι όντως άξιο επαίνου, πόσοι θρησκευόμενοι, κληρικοί και μοναχοί, ξεπέρασαν τις φοβίες τους και θεραπεύτηκαν από εμάς τους "αντίχριστους", :) που δηλώνει πως ο Ανθρωπος Απελευθερώνεται και Πνευματικά και Κοινωνικά και δεν υπάρχει πλέον γυρισμός.  Ο Ελληνισμός έχει ήδη Νικήσει.

Εφόσον λοιπόν ο Ελληνας, κάθε μέρα και περισσότερο Απελευθερώνεται, ήρθε η ώρα να έρθει σε επαφή με την Ιερή Γνώση των Προγόνων του, της Εποχής του Ιπποκράτη, όπου ο Ιπποκράτης πέρα του ότι ήταν θεραπευτής, ήταν και ένας Μάγος, ένας Αλχημιστής, και παρότι όλοι οι γιατροί του κόσμου, ορκίζονται σε αυτόν, έχουν πλήρη άγνοια της Αληθινής Ελληνικής του Επιστήμης.

Ηρθε η ώρα λοιπόν ο Ελληνας, να γνωρίσει και να βιώσει την Αυθεντική του Κληρονομιά, τα Κρυφά Μυστικά, που θέλησε ο Πολιτικός και Θρησκευτικός Φασισμός, να εξαφανίσει, για να μην ελευθερωθεί ο Ανθρωπος, να μην δυναμώνει το Ελληνικό Ηρωϊκό Στοιχείο Παγκόσμια, και έτσι όλη η Γη, να καταλήξει, ένα παιχνίδι, στα χέρια των λίγων... 

Είναι τραγικό πως 80% του πλούτου όλης της Γης, το διαχειρίζεται μόλις 300 οικογένειες, αλλά όλα είναι δυνατά και εφικτά, όταν ο Ανθρωπος Αφυπνιστεί, και διεκδικήσει το Γενέθλιο δικαίωμά του, να είναι ένας Συν-δημιουργός του Παντός και όχι ένας σκλάβος βαμπιριών.

Μια και λοιπόν είμαστε στην τελική ευθεία, να Νικήσουμε, και ο κάθε Ανθρωπος, πλέον να ζει όπως αρμόζει σε έναν Συν-δημιουργό, σε έναν Σύν-θεο, ήρθε η στιγμή που θα ξεκινήσει ένα Νέο Πρότζεκτ στο Ροδόκηπο, θα ξεκινήσουμε μία Σχολή Αλχημείας, οι πρώτες αλχημιστικές - μαγικές συνταγές βρίσκονται σε εξέλιξη, καθαρμοί, φίλτρα, θυμιάματα, και άλλα πολλά, που θα επιδρούν σε βάθος στο ψυχισμό μας, θα μας προστατεύουν, θα μας ενδυναμώνουν, θα μας ενεργοποιούν, θα μας ξεμπλοκάρουν, και θα μας κινητοποιούν, προς μία θετική κατάσταση, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε πάσης φύσεως δυσκολία, και με έναν "μαγικό" τρόπο, να βρεθούμε σύντομα να απολαμβάνουμε μία νέα ζωή, όπως την θέλουμε εμείς, και όχι όμως μας θέλει το διεφθαρμένο σύστημα.

Τα Πάντα είναι Δονήσεις, και ως Ενέργειες, επηρεαζόμαστε από παντού και από τα πάντα, έτσι λοιπόν, χρειάζεται να κατανοήσουμε πλέον, πως πρέπει να φροντίζουμε τις δονήσεις μας, να φροντίζουμε την ψυχή μας, τον νου μας, το πνεύμα μας, αλλά ταυτόχρονα και την μηχανή, το σώμα μας, με την κατάλληλη διατροφή, και άσκηση.

Πολλά έχουμε να μάθουμε ακόμα όλοι μας. Η Γνώση και η Εμπειρία είναι Ατέλειωτη... Ολοι στον δρόμο της εξέλιξης βρισκόμαστε, και όλοι μας μαθαίνουμε καθημερινά. Απλά όταν έχεις και ευχάριστη παρέα στο μονοπάτι, η ζωή κυλάει ευχάριστα... Ετσι λοιπόν πάνω από όλα χρειαζόμαστε, παρά του γεγονότος, ότι τα πάντα γκρεμίζονται γύρω μας, να επανακτήσουμε ένα υγιές χαμόγελο, μία όρεξη για την καθημερινή νοστιμιά της ζωής, και τώρα πλέον δεν θα έχουμε άλλη δικαιολογία ;)

Προσεχώς λοιπόν, θα διαθέσουμε απίστευτα, υπέροχα, μαγικά φίλτρα, και κιτ μαγείας, να γνωρίσουμε την φύση της ψυχής μας, και να πετύχουμε να ενεργοποιηθεί η ζωή μας θετικά.

Επισημαίνουμε πως διαφορετικά, από οποιονδήποτε άλλο χώρο, ασχολούμαστε μόνο με θετικές επιδράσεις και όχι αρνητικές, όπως προστασίες, καθαρμοί, άνοιγμα τύχης, και διάθεσης...  αλλά ταυτόχρονα καταγγέλουμε τις απάτες και στο χώρο αυτό, που πληθαίνουν λόγω κρίσης, και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που προχωρήσαμε άμεσα στη δημιουργία, αληθινών μαγικών - αλχημιστικών σκευασμάτων, προσπαθώντας να πατάξουμε την Απάτη και το Εγκλημα και σε αυτό το χώρο... 

Επειδή ζούμε σε μία Εποχή Γνώσης, όπου όλα τα Μυστικά πλέον γίνονται τόσο προσιτά, ας μην ξεχνάμε πάντα, να διατηρούμε τις Ελληνικές Αξίες και Αρετές υψηλά, διότι όλη η Γη, περιμένει τον Ελληνισμό ως μία Σωτηριακή Λύση. Ας μην τους απογοητεύσουμε, και ας ακούμε τις κραυγές τους, της αγανάκτησης, του θυμού, αλλά και του μέγιστου πόνου καθώς φεύγουν πρόωρα και εξαθλιωμένοι από την ζωή...

Δεν αξίζουμε μία τόσο άθλια επιβίωση... 
Αξίζουμε να ζούμε υπέροχα, και να γνωρίζουμε την Αλήθεια...
Αξίζουμε να έχουμε δικαίωμα στην ψυχική μας ανάπτυξη...
Αξίζουμε να γνωρίζουμε ποιοί είμαστε, και ποιός είναι ο προορισμός μας...
Αξίζουμε έναν Παράδεισο στη Γη...

Και εφόσον το θελήσουμε... Θα Γίνει...