2013 - To 'Οραμα του Ροδόκηπου!

Πράγματι πέρασε και η θρυλική 21/12/2012, και δεν τελειώσαμε...
 
..ως ανθρωπότητα, και είδαμε για ακόμα, μια φορά, πως δεν είναι και τόσο εύκολο, η Γη μας, και όλα τα όντα πάνω της να τελειώσουμε σε μία νύχτα, αλλά όμως παρόλα αυτά, ταλαιπωρούμαστε πάρα πολύ άδικα, και δυστυχώς πάρα πολλοί πεινάμε, αρρωσταίνουμε βαριά και ανίατα, πεθαίνουμε από άθλιες συνθήκες ζωής, κακοποιούμαστε από μωρά, μέχρι υπερήλικες, και τέλος δίνουμε τέρμα οι ίδιοι στην ζωή μας, γιατί απλά δεν αντέχουμε άλλο.
 
Ζούμε τραγικά, αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι μία άθλια πραγματικότητα, ζούμε μέσα σε μία ζούγκλα, στην φωλιά του λύκου, και κάθε μέρα δυστυχώς τυραννιόμαστε ανελέητα, αν όχι όλοι, αρκετοί από εμάς, με διάφορους και ποικίλους τρόπους, λες και κάποιος σκηνοθέτησε ένα έργο, συνεχόμενης οδύνης.
 
'Ανθρωποι παγώνουν και αυτό τον χειμώνα, γιατί επέλεξε η Ελίτ της Πυραμίδας, να αυξήσει το Πετρέλαιο στα ύψη, ενώ, πέφτουν οι μισθοί, ενώ, άνθρωποι πεινάνε, και δεν έχουν ακόμα πλέον να αγοράσουν και τα φάρμακά τους, από τα συνεχόμενα παιχνίδια, των εμπλεκομένων συμφερόντων.
 
Να αγοράσουν ποια φάρμακα δηλαδή, αυτά που θα τους φέρουν πιο γρήγορα στο να αρρωστήσουν ακόμα περισσότερο, και να ζητήσουν και άλλα φάρμακα, και άλλη ταλαιπωρία, μέχρι τελικά, βιασμένοι και βιαζόμενοι, να φύγουν από αυτήν την κόλαση, που κάποιος ονόμασε ζωή, για να γλυτώσουν?
 
Δυστυχώς ο παλιός κόσμος που τελείωσε ας πούμε το 21/12/2012, δεν έφυγε και τόσο ανώδυνα.  Μας άφησε τα σημάδια του, μας άφησε δυνατά μηνύματα, για το που πάμε ως ανθρωπότητα.
 
Το θηρίο της Ανθρωπότητας, έχει αγριέψει, και ταυτόχρονα αγριεύει κάθε θηρίο, εντός στον καθένα μας, ως αντίδραση σε αυτήν την απάνθρωπη και άδικη δράση.
 
Ήρθε το τέλος του παλιού κόσμου, αλλά ο νέος κόσμος είναι βλαστάρι, που γεννήθηκε στα μέσα του Δεκέμβρη και κινδυνεύει να παγώσει.  Πρέπει να το προστατέψουμε και να το σώσουμε, και σώζοντας, το νέο βλαστάρι, όλοι μας θα σωθούμε.
 
Και αυτό το βλαστάρι δεν είναι άλλο, από την Αυθεντική Αλήθεια, και Χρηστότητα, μέσα στον καθένα μας, που παρά του ότι μας κατάντησαν, άγρια θεριά, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος μέσα μας, υπάρχει ο θεός μέσα μας, υπάρχει η θεά Μητέρα φύση, που νοιάζεται για τα παιδιά της, δακρύζει πονάει, και είναι ο συνεργάτης μας, στην κάθε ανάκαμψη και αναγέννησή μας.
 
Και πραγματικά η Μητέρα Φύση, καλεί τα παιδιά της, για επανασύνδεση, διότι εκεί βρίσκεται η Σωτηρία μας.  Μας καλεί για άμεση σύνδεση, επιστροφή πίσω στην φύση, τοπική ελεγχόμενη και βιολογική καλλιέργεια, μας καλεί να στήσουμε παραγωγικούς συνεταιρισμούς, και να ζήσουμε σαν άνθρωποι 'Αρχοντες, και όχι δούλοι των Ελίτ.
 
Δυστυχώς η Πυραμίδα, ένα σύμβολο που ιδρύθηκε, στην περίοδο των Φαραώ της Αιγύπτου, είναι η ύψιστη Αλαζονεία, Φιλαργυρία, Μαύρη Μαγεία, Εκμετάλλευση, Βαμπιρισμός και Διαρκές 'Εγκλημα που γέννησε ποτέ η ιστορία της Ανθρωπότητας.
 
Οι ιδεοληψίες, που εισήχθησαν, εξ' Αιγύπτου, και ειδικά από την περίοδο του Ακενατόν, (βλέπε, εβραϊσμό, μουσουλμανισμό και εβραιοχριστιανισμό), δημιούργησαν φασιστικά εγκλήματα, που αιματοκύλησαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν, εκατομμύρια συνανθρώπους μας.
 
"Ο Θεός ευλόγησε το κέρδος" (προτεστάντες), και "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" (Αυγουστίνος), ως συνεχιστές της σατανικής ιδεοληψίας του εγκληματία Κωνσταντίνου, ήταν η βάση που η Επιχειρηματικότητα, έγινε "εβραϊκή", με άλλα λόγια, όλα για το κέρδος, και όχι για τον άνθρωπο.  Εξαιτίας αυτής της 'Εσχατης και Αρρωστημένης Φιλαργυρίας, 300 εβραϊκές οικογένειες κατέχουν σήμερα, το 80% του πλούτου της Γης.
 
Αυτός είναι ο παλιός μας κόσμος, αυτά είναι τα σημάδια του, αυτά είναι τα μηνύματά του. Μία συνεχόμενη, μια διαρκή τραγωδία, χωρίς σταματημό, ξανά και ξανά, να επαναλαμβάνονται τα ίδια σενάρια από γενιά σε γενιά, τραυματίζοντας αθώες ψυχές, που έρχονται με την σειρά τους, στον κόσμο μας.
 
Ας δούμε το θηρίο, κατά πρόσωπο! Οι Ελίτ της Πυραμίδας, δεν νοιάζονται για τον 'Ανθρωπο, δεν νοιάζονται για την Ανθρώπινη Ζωή, δεν έχει Αξία, δεν έχουν ηθική, δεν έχουν αρετές, δεν είναι 'Ανθρωποι, αλλά απλά θηρία.
 
Αυτό που είναι σημαντικό για αυτούς, είναι οι αριθμοί, το παιχνίδι να μαζεύω χρήματα, το παιχνίδι, να διαχειρίζομαι όλο και μεγαλύτερες δυνάμεις, και όπως ακριβώς μπορούν να σφάξουν ένα κοτόπουλο και ένα λαγό, για να τον φάνε, έτσι μπορούν να σφάξουν και έναν άνθρωπο, να θυσιάσουν μία ανθρώπινη ζωή, είμαστε κρέας για αυτούς, και γρανάζι στη μηχανή τους και τίποτα άλλο.
 
Αυτός είναι ο παλιός ο κόσμος, ο Κόσμος της Πυραμίδας των Ελίτ, που φαίνεται ακόμα και στο Αμερικάνικο Δολάριο, παρά την δικαιολογία τους, πως εννοούσαν την Ελληνιστική περίοδο της Αιγύπτου, όπου ιδρύθηκε και η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.
 
Δυστυχώς όμως η νοοτροπία της Πυραμίδας των Ελίτ, έχει διαβρώσει τα πάντα.  Τον τρόπο που επικοινωνούμε με την Πνευματικότητα, τον τρόπο που Διοικείται μία Κοινωνία, τον τρόπο που εργαζόμαστε, και συνεργαζόμαστε, τον τρόπο που Διοικείται μία Εταιρεία, ή ένα Κράτος, όλα έχουν μία ΙΕΡΑΡΧΙΑ, που στόχο έχει την επιβολή της εξουσίας, για λόγους εκμετάλλευσης και όχι την στήριξη και την αλληλοβοήθεια, μεταξύ των συνανθρώπων, ή ακόμα και των έμβιων όντων, που μοιραζόμαστε μαζί τον ίδιο πλανήτη Γη.
 
Αυτός λοιπόν είναι ο παλιός ο κόσμος, και αν δεν δούμε τον εχθρό κατάματα, δεν πρόκειται ποτέ να έρθει και η λύση.  Βλέπουμε λοιπόν, που οδηγεί, η θηριώδης φύση του ανθρώπου, και πραγματικά η κατηφόρα δεν τελειώνει, πάντα θα βρούμε και άλλο πάτο, παρακάτω, και παρακάτω, μέχρι να υπάρξει η αντίδραση, η αντίσταση, η επανάσταση, η υγιής επαναθεώρηση των πραγμάτων, μέχρι να φιλοσοφήσουμε το όλο γίγνεσθαι και να φέρουμε ως Ανθρωπότητα την λύση, μέχρι τότε θα ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΜΕ.
 
Ο πόνος και η τραγωδία είναι τεράστια, και διαχρονική, λες και κάποιος την βρίσκει, βλέποντας ανθρώπους να τυραννιούνται. Υπάρχει όμως η Λύση?  Ποια μπορεί να είναι αυτή η λύση, που θα μας έβγαζε από την Κρίση, που περνάμε ως Ανθρωπότητα.
 
'Εχουμε τονίσει και στο παρελθόν, πως όλα τα βλέμματα του κόσμου, έχουν στραφεί πάνω στην Ελλάδα μας, να φέρει την λύση, και όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί εδώ είναι η Καρδιά και ο Νους της Ανθρωπότητας όπως είπε και ο Γκαίτε.  Εμείς οι 'Ελληνες, ΚΑΠΟΤΕ, ιδρύσαμε, την έννοια της Φιλοσοφίας, εμείς είμαστε οι ιδρυτές της Επιστήμης, Εμείς οι 'Ελληνες, είμαστε οι πρώτοι Δημοκράτες.
 
Σήμερα όμως και οι 'Ελληνες, υποφέρουμε, από την βαμπιριστική νοοτροπία των Ελίτ της Πυραμίδας, και πραγματικά, είμαστε αιχμάλωτοι σε ένα σάπιο σύστημα, μέχρι να ξαναβρούμε την Ελληνική μας Ψυχή εντός, και να φέρουμε την επανάσταση, που αναμένει, όχι μόνο η Ελλάδα μας, αλλά ολάκερη η Ανθρωπότητα.
 
'Ολα τα βλέμματα του κόσμου, έχουν στραφεί πάνω μας, για να φέρουμε την Λύση, και η Λύση είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, όχι ως εθνικισμός, αλλά ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.  Το σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης, "Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης" είναι Ελληνικό προϊόν, η Ευρωπαϊκή Αναγέννηση, ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Αμερικάνικη Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, είναι Ελληνικό προϊόν, τα ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουμε σήμερα, είναι Ελληνικό προϊόν, διότι το κίνημα του ανθρωπισμού, είναι γεγονός πως ξεκινά από την Κλασσική Ελλάδα. Η επιστήμη και όλο το ακαδημαϊκό οικοδόμημα, των Phd (Doctor of Philosophy) είναι Ελληνικό προϊόν, για αυτό και άλλωστε, άπαντες ο Δυτικός Κόσμος, λέει πως είμαστε 'Ελληνες.
 
Το κύριο προϊόν λοιπόν που εξάγει η χώρα του Φωτός Ελλάδα, δεν είναι ο Τουρισμός, αλλά είναι μία Σωτήρια Ιδεολογία, που σώζει όλους μας, από την καταστροφή, διαμέσω της Γνώσης, της Επιστήμης, της Μόρφωσης, της Ανθρωπιάς, του Συνεταιρισμού, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Φιλότιμου, και της Ηρωϊκής Υπερηφάνειας.
 
Ο Αληθινός 'Ελληνας είναι ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ, θυσιάζει τον εαυτό του για το καλό της κοινωνίας του, γίνεται Χρήσιμος, ένας Χριστός 'Ανθρωπος, και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει στον αγώνα, στον πόλεμο, διότι...
 
Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ...
 
Ο Ελληνας είναι Θεός... είναι Συν-θεος, είναι ένα με το θείο, και δεν είναι υποχείριο καμιάς ιδεοληψίας και ψύχωσης, που θέλει να τον καθιστά υπό, κανενός, ψευδο-άρχοντα, ψευδο-ελιτ, αντιπροσώπου της Πυραμίδας των Ελίτ, ανεξαρτήτου νταμπέλας είτε πολιτικής είτε θρησκευτικής.
 
Ο Αληθινός 'Ελληνας, λοιπόν, μπορεί να νικήσει το θηρίο της Ανθρωπότητας, διότι είναι 'Ηρωας, είναι Απροσκύνητος, είναι 'Ατλαντας, και στα χέρια του μπορεί να σηκώσει τα θεμέλια ενός νέου Κόσμου, ενός Νέου Ανθρώπινου Κοινωνικο-πολιτκού συστήματος, που θα βασίζεται στην Ελληνική Σωτήρια Ιδεολογία, της Πνευματικής Ελευθερίας, των Ίσων Δικαιωμάτων, της Αδελφοσύνης, της Επιστήμης, του Διαφωτισμού.
 
Το σύμβολο της Αυθεντικής Ελληνικής Ιδεολογίας, είναι ο ΚΥΚΛΟΣ, και όχι η Πυραμίδα.  Είναι η ισότιμη συνεργασία, είναι η αμεσοδημοκρατία, είναι ο συνεταιρισμός, είναι η οικογένεια.
 
Δυστυχώς όμως η Πυραμίδα, έχει επηρεάσει άπαντες, αρνητικά, μας έχει διαβρώσει χιλιάδες χρόνια τώρα, να μην βλέπουμε, διαφορετικά, να νομίζουμε πως όλα είναι θέμα ιεραρχίας, ελιτισμού, εξουσιασμού και όχι συνεργασίας.
 
Και ενώ υποφέρουμε αδυνατούμε να πράξουμε αλλιώς, αδυνατούμε να φέρουμε την λύση, και έτσι η κρίση δυναμώνει και μαζί της, μεγαλώνουν και τα θύματα, καθώς και οι πτώσεις στην θάλασσα από ένα καράβι που καίγεται, και λέγεται ζωή.
 
Καιγόμαστε λοιπόν, και δεν έχουμε άλλη λύση.  Ή θα αλλάξουμε να βρούμε την Ελληνική Ψυχή μέσα μας, ή τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα της Υδροχοϊκής Εποχής, όπου κυβερνήτης είναι ο Ουρανός, θα μας εκπλήξουν παγερά, και θα μας αφήσουν παγοκολώνες.  Μας περιμένουν λοιπόν, πολλά και ξαφνικά και τραγικά χτυπήματα, και χρειάζεται να λάβουμε μέτρα ασφαλείας, να προστατευτούμε, από τους Κεραυνούς του Δία, που στέλνονται με μοναδικό στόχο, να μας ξυπνήσουν, ακόμα και με τον χειρότερο τρόπο, αρκεί να ξυπνήσουμε, από τον βαθύ ύπνο.
 
Η μοναδική προστασία μας, είναι η αγκαλιά της Μητέρας Φύσης, να διδαχθούμε, από την έννοια της Μητρότητας, από τον Κύκλο, που στο κέντρο του είναι η Ελληνική Ιδεολογία, που αγκαλιάζει όλους τους Συν-Ελληνες, τους Φωτισμένους Συνανθρώπους μας, παγκόσμια.
 
Και η Μητρική αυτή Αγκαλιά, μεταφράζεται ως Ανθρωπιά, ως Φιλότιμο, μεταφράζεται ως Κατανόηση, και Γνώση, μεταφράζεται ως μία ηθική επιχειρηματικότητα, και ένα ηθικό κοινωνικο-πολιτικό σύστημα, που νοιάζεται για την ανθρώπινη ζωή, την προστατεύει, δίνει αξία σε κάθε ψυχή, να αναπτυχθεί, και να προσφέρει στην κοινωνία της.
 
Η Μητρική λοιπόν Αγκαλιά, είναι αυτή που λείπει από τον κόσμο.  Λείπει, η Ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, λείπει το Νοιάξιμο, και η Ανθρωπιά, λείπει η Συναισθηματική Ασφάλεια... και αυτό πραγματικά θα είναι το αντίβαρο, και η προστασία μας, σε μία απαιτητική Υδροχοϊκή Εποχή, όπου έξω από τον προστατευμένο κήπο, μας περιμένει μία ζούγκλα άγριων θεριών, κυριολεκτικά.
 
Ας λοιπόν εισάγουμε αυτόν τον ΚΥΚΛΟ στην ζωή μας, το Αρχέτυπο της Μητρότητας, του Νοιαξίματος, της Ανθρωπιάς, παντού και στα πάντα, και τότε θα δούμε, πως θα έχουμε πραγματικά περάσει απέναντι σε ένα πραγματικό Κήπο, ίσως έναν Ροδόκηπο, όπου κατοικεί η Μητέρα Φύση και περιμένει τα παιδιά της για επανασύνδεση.
 
Και βάση αυτής της Κατανόησης, πως έχουμε τεράστια ανάγκη πλέον την έννοια της Μητρότητας στην καθημερινότητά μας, για να αντέξουμε τα Δυνατά, και Απρόβλεπτα Ουράνια Μαθήματα που θα έρθουν ακαριαία, θέλουμε δεν θέλουμε, είναι άκρως αναγκαίο, και απαραίτητο, να εισάγουμε την έννοια της Μαμάς Εταιρείας, του Συνεταιρισμού, της Αληθινής Δημοκρατίας, του Διαφωτισμού, και εν΄τέλει της Ανθρώπινης Συνεργασίας.
 
Από τον νέο χρόνο το 2013, προσπαθώντας ως ΑΜΡΑ, και Ροδόκηπος των Φιλοσόφων, να συμβάλλουμε μέγιστα, σε αυτήν μέγιστη ανάγκη του Νέου μας Ουράνιου Κόσμου, να προστατευτούμε μητρικά, θα ξεκινήσουμε ένα νέο πρότζεκτ που ονομάζεται....
 
ΟΛΗ Η ΓΗ ΕΝΑΣ ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ, για να ανθίσει η πλάση...
 
Αυτό το νέο πρότζεκτ, είναι μία Επιχείρηση Διάσωσης, των παιδιών της Μητέρας Φύσης, ιδρύοντας...
 
1. Νέα Σχολεία (Ελληνικής Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Γνώσης και Επιστήμης)
 
2. Νέα Υγεία (Φυσικά Ολιστικά Θεραπευτήρια με Φυσικές θεραπείες, ακόμα και για ασθένειες που θεωρούνται ανίατες)
 
3. Νέα Κοινωνία (Αναδοχή ατόμων και οικογενειών, που χρίζουν ανάγκης, στήριξη της βιολογικής καλλιέργειας, ίδρυση και στήριξη υγιών παραγωγικών συνεταιρισμών, "Μητρικών" εταιρειών[1], καθώς και συμβολή στην ανατροπή όλου του κοινωνικο-πολιτικού πλαισίου, εγκαθιδρύοντας μία Αληθινή Δημοκρατία, Ελληνικών Αρχών και Αξιών[2])
 
Οι Αρχές της Θεραπείας, το Προσχέδιο της Ίασης όλων μας, έχει ιδρυθεί...
 
Αυτό που λείπει είναι όλοι μας, να εμψυχώσουμε αυτόν τον αγώνα, να καταθέσουμε χρόνο και ψυχή, έτσι ώστε, όσο γίνεται περισσότεροι συνάνθρωποί μας να σωθούν, και να υποστηριχθούν, από "Μητρικές" Εταιρείες, και Οργανισμούς, δίνοντας ταυτόχρονα και το παράδειγμα μιας υγιούς διαβίωσης στον πλανήτη Γη, μέσα από τον Ελληνικό τρόπο, σε όλους τους συνανθρώπους μας παγκόσμια.
 
Τα πάντα είναι στο χέρι μας να αλλάξουν... 
Αρκεί να ξυπνήσει ο Απροσκύνητος 'Ελληνας.
Αρκεί να δυναμώσει η Ελληνική Ψυχή, και να τα ανατρέψει όλα...
 
Και πραγματικά, αν δεν γίνει αυτό... το δράμα μας, θα διογκωθεί ανελέητα, μια και οι Ελίτ της Πυραμίδας, δεν είναι τίποτα άλλο, από Δαιμόνια και Βαμπίρια, που ζητούν συνεχόμενα και άλλο αίμα, και άλλο χρήμα, και άλλο και άλλο... αν δεν προστατευτούμε, στην αγκαλιά της Μητέρας Φύσης, και μιας Μητρικών αρχών και αξιών, Κοινωνίας.
 
Καλές γιορτές σε όλους... Και καλό κουράγιο στον αγώνα μας...
Είθε να Αναγεννηθεί ο Προμηθέας Εωσφόρος, εντός όλων των Ελλήνων της Γης! 
Ζήτω η Ελλάδα και οι 'Ελληνες!   
_______________________________________________________________________________
 
[1] Το Νέο Επαναστατικό Επιχειρησιακό Μοντέλο, της Μαμάς Εταιρείας.
[2] Η Κατάντια της Δύσης και η Λύση στο Αδιέξοδο

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Aγγλική Δικαιοδοσία
The Rosegarden of Philosophers Limited
Office 4 219 Kensington High Street, Kensington, London, England, W8 6BD

Ελληνική Δικαιοδοσία
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ΑΦΜ 998461937
Εδρα: Ολυμπιαδος 9, 54632, Θεσσαλονίκη
Υποκατάστημα: Εμπορικό Κέντρο Ερμής, Λεωφόρος Μεσογείων 256 Χολαργός, Αθήνα
Tαχυδρομική Διεύθυνση Τ.Θ. 2162, Τρίλοφος, 57500, Θεσσαλονίκη
Τα φυσικά καταστήματα μας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι υπό ανακαίνιση. Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης τους.
eshop: παραγγελίες - πληροφορίες 2312202777, 2392064538, 6974369608 info@ortf.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
(Πρωτοποριακό Παγκόσμια Ερευνητικό Εργο. Εχουμε λύσει το 90% της γενικής παθολογίας με φυσικό τρόπο, απίστευτα θεαματικά αποτελεσματικές και σύντομες αγωγές βασισμένες σε ήδη δημοσιευμένες επιστημονικές έρευνες στη βοτανοθεραπεία - αρωματοθεραπεία)

Όλα τα προϊόντα του Ροδόκηπου είναι 100% αγνά και φυσικά προϊόντα, χωρίς παρενέργειες, με Πιστοποιημένα 100% αγνά έλαια, και αιθέρια έλαια, αγνό μελισσοκέρι, πρόπολη, και άλλες φυσικές ακίνδυνες ουσίες. Οι Ολιστικές Φυσικές Αγωγές που παρέχονται μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων”, είναι εγγυημένες με επιστροφή χρημάτων καθόλη την διάρκεια της Αγωγής, πως ενδυναμώνουν και αποτοξινώνουν τον οργανισμό και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις συγκεκριμμένες παθήσεις, με δραστική βελτίωση της υγείας του πάσχοντα. Οι Φυσικές Αγωγές και Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής που παρέχονται, δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή, ούτε συνιστούν ιατρική συνταγή.

Μπορείτε να δείτε δημοσιευμένες μαρτυρίες συνανθρώπων μας, που έχουν λάβει τις Φυσικές Αγωγές, στην Ιστοσελίδα του Ροδόκηπου στο facebook

Ολα τα Φυσικά Ιάματα του Ροδόκηπου είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ

Διατροφή και Υγεία
Ενδυνάμωση και Αποτοξίνωση του Οργανισμού
Ενδυνάμωση Οργανισμού λόγω Χορτοφαγίας
Neurozan πολυβιταμίνες
Cat's claw σκόνη
________________
Ψυχολογία και Υγεία
Νευρική Ανορεξία,
Mετατραυματικό Στρες,
Κρίσεις Πανικού,
Κατάθλιψη,
Διπολικής Διαταραχής,
Αγχος,
Διάσπαση Προσοχής και Υπερκινητικότητα ADHD,
Αυτισμος,
Εθιστικές Ουσίες,
Κάπνισμα,
Αποθεραπεία από Ψυχοφάρμακα,
Αλκοολισμός,
Ελιξίρια Ιματικα, για Ψυχική Αρμονία, τόνωση του νευρικού συστήματος, ηρεμία, χαλάρωση και αντιμετώπιση της έντασης, Αναζωογόνηση, τόνωση της Λίμπιντο, αύξηση της Ενέργειας
________________
Αγγειακές Παθήσεις
Αρτηριοσκλήρυνση,
Αγγειακή νόσος των Καρωτίδων,
Νόσος Buerger - Αποφρακτική Θρομβαγγειίτιδα,
Φλεβίτιδα και Θρομβώσεις,
Ευρυαγγείες
________________
Αιματολογικές Παθήσεις
Μακροσφαιριναιμία Waldenstrom,
Λέμφωμα,
Λευχαιμία,
Πολλαπλού Μυελώματος
________________
Παθήσεις Αναπνευστικού Συστήματος
Ιγμορίτιδα, Ρινίτιδα, Δύσπνοια, ΧΑΠ, 'Ασθμα και Βρογχίτιδα,
Ιογενούς Πνευμονίας,
Μικροβιακής Βακτηριακής Πνευμονίας
_____________
Αρθροπάθειες
Οστεοαρθρίτιδα,
Αυτοάνοση, Ρευματοειδής και Ψωρισιακή Αρθρίτιδα,
Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα,
Ουρική Αρθρίτιδα,
Δισκοκήλη
_____________
Αυτοάνοσες Παθήσεις
Σύνδρομο της Χρόνιας Κόπωσης,
Σαρκοείδωση,
Διατροφή για Αυτοάνοσες Παθήσεις,
Σύνδρομου Sjogren,
Σύνδρομου Raynaud,
Συστηματική Σκληροδερμία,
Ερυθηματώδη Λύκου,
Ιαμα για τις Χιονίστρες και το Σύνδρομο Raynaud,
Συστηματική Σκληροδερμία,
Ιαμα για Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο
_______________
Γονιμότητα
Ενδυνάμωση του Σπέρματος και την Αύξηση της Γονιμότητας,
Ελιξίριο Αναζωογονητικό, τονώνει την Λίμπιντο και αυξάνει την ενέργεια του ατόμου
__________________
Γυναικολογικές παθήσεις
Κολπίτιδα,
Οζοι στο Στήθος,
Κύστη στο Στήθος,
Ινοαδενωμάτα,
Ενδομητρίωση,
Υδροσάλπιγγα,
Πολυκυστικές Ωοθήκες,
Ινομυωμάτα,
Ορμονικές Διαταραχές Περιόδου,
Eμμηνόπαυση,
Ιαμα με Αντιφλεγμονώδης και Επουλωτική Δράση,
Κολπική Ξηρότητα
__________________
Δερματοπάθειες
Ιδρωταδενίτιδα ή Ιδραδενίτιδα,
Θυλακική Υπερκεράτωση - Περιθυλακίτιδα,
Σμηγματοροϊκής Δερματίτιδα,
Ροδόχρου Ακμή,
Κονδυλωμάτων και του ιού HPV,
Σκληροατροφικού Λειχήνα,
Λεύκη,
Ψωρίαση,
Κρέμα για ερύθημα, φλεγμονές και ερεθισμούς δέρματος,
Γυροειδούς Αλωπεκίας,
Ατοπικής Δερματίτιδας,
Δοθιήνα (καλόγερου),
Ποικιλόχρου Πιτυρίασης,
Ατοπικής Δερματίτιδας,
Δερματίτιδας των Γεννητικών Οργάνων,
Δυσιδρωσικού Εκζέματος,
Σταφυλόκοκκου,
Λιπωμάτων,
'Ερπη Ζωστήρα,
'Ερπη γεννητικών οργάνων,
Eπιχείλιου Ερπη,
Χιονίστρες και το Σύνδρομο Raynaud,
Ακμής,
Πανάδες,
Μυκητίασης του Δέρματος - Τριχόφυτα, Δερματόφυτα,
Σταγονοειδούς Υπομελάνωσης,
Μαύρους Κύκλους,
Ονυχομυκητίασης,
Κατακλίσεων, ελκών, πληγών, εγκαυμάτων,
Μυκητίαση των ποδιών,
Ψώρα
______________
Παθήσεις Ηπατος
Λιπώματος στο Συκώτι
Κίρρωσης του Ηπατος
Ηπατίτιδας Α,Β,C και Αυτοάνοσης
Καρκίνου του Ηπατος (Ενισχυμένη Αγωγή)
_____________
Παθήσεις Θυροειδούς
'Οζους Θυρεοειδούς
Θυρεοειδίτιδας - Ηashimoto Χασιμότο
Καρκίνου του Θυροειδούς (Ενισχυμένη Αγωγή)
___________________
Ιώσεις - Λοιμώξεις
Αντιμετώπιση ευρέως φάσματος Λοιμώξεων και Ιώσεων
Αλλεργίες,
Γρίπη,
Κορονοιος,
Ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις
Eσερίχια Κόλι,
Eντερόκοκκου Faecalis,
Clostridium Difficile,
Κολπίτιδα,
Ουρολοίμωξη,
Καντιντίαση - Candida albicans
AIDS/HIV,
HPV- Human Papilloma Virus,
Βακτηριακή Αμυγδαλίτιδα,
Ιογενής Αμυγδαλίτιδα,
Ιογενούς Περικαρδίτιδας,
Βακτηριακής Περικαρδίτιδας,
Βακτηριακή Ωτίτιδα,
Ιογενούς Ωτίτιδας
_________________
Καρδιολογικές Παθήσεις
Στένωση Αρτηριών και Βαλβίδων Καρδιάς,
Ρευματική Νόσος της Καρδιάς,
Χοληστερίνη και Τριγλυκεριδία,
Λοιμώδης Ενδοκαρδίτιδα,
Στεφανιαία Νόσος,
Κολπική Μαρμαρυγή,
Καρδιακή Ανεπάρκεια,
Εμφραγμα Μυοκαρδίου,
Αρτηριακή Πίεση,
Καρδιακή Αρρυθμία,
Ιογενής Περικαρδίτιδα,
Βακτηριακής Περικαρδίτιδα
______________
Μεταβολικό Σύνδρομο
Ρύθμιση της Αρτηριακής Πίεσης,
Ρύθμιση του Ζαχάρου,
Χοληστερίνης και Τριγλυκεριδίων
________________
Παθήσεις Λεμφικού Συστήματος
Καρκίνος των Λεμφαδένων
______________
Μυασθένειες
Σύνδρομο της Χρόνιας Κόπωσης,
Ρευματική Πολυμυαλγία,
Μυοσίτιδα-Πολυμυοσίτιδα-Δερματομυοσίτιδα,
Μυασθένεια Gravis ,
Μυική Δυστροφία,
Ινομυαλγία,
Ιαμα Θερμαντικό, τονωτικό, για προθέρμανση
________________
Νευραλγίες - Μυαλγίες
Οσφυαλγία, Αυχεναλγία, Ισχυαλγία, Μυαλγία, Νευραλγία, Αρθραλγία, Δισκοκήλη, Διαστρέμματα, Ψύξη,
Τενοντίτιδα, Επικονδυλίτιδα, Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, Τενοντοελυτρίτιδα
_______________
Νευρολογικές Παθήσεις
Νόσος του Κινητικού Νευρώνα,
Οπτικής Νευρομυελίτιδας (Σύνδρομο του Devic),
Σκλήρυνση Κατά Πλάκας,
Περιφερειακή Νευροπάθεια,
Σπαστικό Ραιβόκρανο,
Επιληψία,
Αλτσχάιμερ,
Πάρκινσον
________________
Νεοπλασματικές Παθήσεις
Καλοήθη Πολύποδα,
Κακοήθη Πολύποδα,
Καλοήθη Πολύποδα στην Μύτη,
Πρόληψη και Προστασία από τον Καρκίνο,
Αντιμετώπιση του Καρκίνου,
Καρκίνου του Προστάτη,
Καρκίνου του Ηπατος,
Καρκίνου του Στομάχου και Εντέρου,
Καρκίνου του Παγκρέατος,
Μελανώματος ή Καρκίνο του Δέρματος,
Καρκίνου του Μαστού,
Καρκίνου του Εγκεφάλου,
Καρκίνου των Λεμφαδένων,
Καρκίνου του Θυροειδούς,
Καρκίνου των Οστών,
Ελιξίριο για Κακοήθειες
____________
Οφθαλμολογικές Παθήσεις
Οπτική Νευρομυελίτιδα (Σύνδρομο του Devic)
__________
Παθήσεις Ουροποιητικού Συστήματος
Διάμεση Κυστίτιδα
_____________
Παθήσεις Οστών
Οστεοπόρωση
Καρκίνος των Οστών
_______________
Παθήσεις Παγκρέατος
Καρκίνος του Παγκρέατος
_____________
Παθήσεις Πεπτικού
Καρκίνος του Στομάχου και Εντέρου,
Νόσος του Crohn (Κρον),
Εκκολπωμάτων Εντέρου,
Ελκώδους Κολίτιδας,
Σπαστικής Κολίτιδας ή Ευαιρέσθητου Εντέρου,
Αιμοροίδες
____________
Παθήσεις Προστάτη
Καρκίνος του Προστάτη,
Yπερτροφία του Προστάτη,
Προστατίτιδα
_______________
Ωτορινολαρυγγολογικές Παθήσεις
Κηραλοιφή για Ιγμορίτιδα, Ρινίτιδα, Δύσπνοια, ΧΑΠ, 'Ασθμα και Βρογχίτιδα
____________
Καλλυντικά
Κρέμα για μετά το Ξύρισμα,
Ελιξίριο Αντιγήρανσης σώματος και προσώπου,
Ελιξίριο θρέψης και λάμψης μαλλιών,
Κρέμα για Λάμψη στο Πρόσωπο,
Ενυδατική Κρέμα,
Ενδυνάμωση των νυχιών,
Τριχόπτωση-Αλωπεκία,
Κυτταρίτιδα,
Λιποδιάλυση,
Φθειρίαση
____________
Ελαια
ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ βούτυρο
ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΚΟΛΟΚΥΘΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΛΙΝΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΒΕΡΥΚΟΚΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΚΑΝΑΒΕΛΑΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
CBD 10%
___________
Αιθέρια Ελαια
Λιβάνι Boswellia Serrata
_________
Αρωματα
Αρωμα Χριστουγέννων
________
Βιβλία
Τανγκό με τον Καρ-Κείνο - Μαρία Νεφέλη Δημητρίου
___________________________

Α
Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα
Ακμή
Αποτοξίνωση
Ανορεξία
Αγχος
Αυτισμός
Αλκοολισμός
Αρμονία
Αρτηριοσκλήρυνση
Αγγειακή νόσος των Καρωτίδων
Αποφαρακτική Θρομβαγγειίτιδα - Νόσος Buerger
Ασθμα
Αρθρίτιδα
Αυτοάνοσες Παθήσεις
Αναζωογόνηση
Αυξηση Ενέργειας
Αντιφλεγμονώδη
Αλωπεκία
Ατοπική Δερματίτιδα
Αμυγδαλίτιδα
Αλλεργίες
AIDS/HIV
Αρτηριακή Πίεση
Αυχεναλγία
Αρθραλγία
Αλτσχάιμερ
Αιμοραίδες
Αντιγηραντική κρέμα
Αδυναμία

Β
Νόσος Buerger
Βρογχίτιδα

Γ
Γονιμότητα
Γυροειδής Αλωπεκία
Γρίπη
Νόσος Gravis

Δ
Διπολική Διαταραχή
Διάσπαση Προσοχής
Διατροφή και Υγεία
Δερματοπάθειες
Δύσπνοια
Δισκοκήλη
Δερματίτιδα
Δυσιδρωσικό 'Εκζεμα
Δερματόφυτα
Διαβήτη
Δερματομυοσίτιδα
Διαστρέμματα
Διάμεση Κυστίτιδα
Δοθιήνας - Καλόγερος

Ε
Ενδυνάμωση
Εθισμός
Ενταση
Ενέργεια
Ευρυαγγείες
Ερυθηματώδη λύκο
Ελιξίρια
Ενδομητρίωση
Εμμηνόπαυση
Επούλωση πληγών
Ερύθημα
Εξάντληση
Ερεθισμούς δέρματος
Εκζεμα
Ερπη ζωστήρα
Ερπη γεννητικών οργάνων
Επιχείλιο έρπη
Ελκη δέρματος
Εγκαύματα
Εσερίχια Κόλι
Eντερόκοκκο Faecalis
Ενδοκαρδίτιδα
Εμφραγμα Μυοκαρδίου
Επικονδυλίτιδα
Επιληψία
Εκκολπώματα Εντέρου
Ελκώδης Κολίτιδα
Ελκος στομάχου
Ευαιρέσθητο Εντερο
Ενυδατική κρέμα
Ενδυνάμωση νυχιών

Ζ
Ζάχαρο

Η
Ηρεμία
Ηπατίτιδα Α,Β,C και Αυτοάνοση
HPV- Human Papilloma Virus
Ημικρανίες

Θ
Θρομβώσεις
Θρομβαγγειίτιδα
Θυλακική Υπερκεράτωση
Θυρεοειδίτιδα
Θερμαντικό
θρέψη μαλλιών

Ι
Ιγμορίτιδα
Ινοαδενώματα
Ινομυώματα
Ιδρωταδενίτιδα ή Ιδραδενίτιδα
Ιώσεις
Ινομυαλγία
Ισχυαλγία

Κ
Καλόγερος - Δοθιήνας
Κρίσεις Πανικού
Κατάλθιψη
Κάπνισμα
Κολπίτιδα
Κύστη στο στήθος
Κύστη στις ωοθήκες
Κολπική Ξηρότητα
Κονδυλώματα
Κατακλίσεις
Κίρρωση του ήπατος
Καρκίνος
Κολπίτιδα
Καντιντίαση - Candida albicans
Κόλι
Clostridium Difficile
Κολπική Μαρμαρυγή
Καρδιακή Ανεπάρκεια
Καρδιακή Αρρυθμία
Κρυολόγημα
Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα
Νόσος του Κινητικού Νευρώνα
Νόσος του Crohn (Κρον)
Κολίτιδα
Κυτταρίτιδα
Κόπωση

Λ
Λίμπιντο
Λέμφωμα
Λευχαιμία
Λύκο
Λειχήνας
Λεύκη
Λιπώματα
Λίπωμα στο συκώτι
Λοιμώξεις
Λάμψη μαλλιών
Λάμψη για το πρόσωπο
Λιποδιάλυση
Λιβάνι

Μ
Μετατραυματικό Στρες
Μυαλγίες
Μυοπάθειες
Μακροσφαιριναιμία - Waldenstrom
Μαύρους Κύκλους κάτω από τα μάτια
Μυκητιάσεις δέρματος
Μυκητίαση ποδιών
Μυοσίτιδα
Μυασθένεια Gravis
Μυική Δυστροφία
Μυαλγία
Μελάνωμα

Ν
Νευρική Ανορεξία
Νευρολογικές Παθήσεις
Νευραλγία

Ξ
Κρέμα για το ξύρισμα

Ο
Ουρικό Οξύ
Ουρική Αρθρίτιδα
Οζους στο στήθος
Οζους θυροειδούς
Ορμονικές Διαταραχές Περιόδου
Ονυχομυκητίαση
Οσφυαλγία
Οπτική Νευρομυελίτιδα
Οφθαλμολογικές Παθήσεις
Οστεοπόρωση

Π
Πανάδες
Πανικός
Πάρκινσον
Περιθυλακίτιδα
Περιαρθίτιδα
Πνευμονία
Πολυκυστικές Ωοθήκες
Πληγές
Περικαρδίτιδα
Πίεση
Πολυμυαλγία
Πολυμυοσίτιδα
Προθέρμανση
Πονοκέφαλος
Πέμφιγα
Περιφερειακή Νευροπάθεια
Πολύποδα
Προστατίτιδα
Ποικιλόχρους Πυτηρίαση
Πολλαπλούν Μυέλωμα

Ρ
Ραιβόκρανο
Ρινίτιδα
Ρευματοειδή Αρθρίτιδα
Raynaud
Ροδόχρου Ακμή
Ρευματικής Νόσος της Καρδιάς
Ρευματική Πολυμυαλγία
Ρευματικός Παράγοντας
Ρευματικά

Σ
Σάρκωμα
Στρες
Σπονδυλοαρθρίτιδα
Σαρκοείδωση
Sjogren
Συστηματική Σκληροδερμία
Ενδυνάμωση του Σπέρματος
Σμηγματορροϊκή Δερματίτιδα
Σκληροατροφικός Λειχήνας
Σταφυλόκκοκο
Σταγονοειδής υπομελάνωση
Στένωση Αρτηριών και Βαλβίδων Καρδιάς
Στεφανιαία Νόσος
Σκλήρυνση Κατά Πλάκας
Σπαστικό Ραιβόκρανο
Σπαστική Κολίτιδα

Τ
Τόνωση του Οργανισμού
Τριχόφυτα
Τριγλυκερίδια
Τονωτικό
Τενοντίτιδα
Τενοντοελυτρίτιδα
Τριχόπτωση

Υ
Υγεία και Διατροφή
Υδροσάλπιγγα
Υπερκεράτωση
Υπερθυροειδισμό
Υπερκινητικότητα
Υπερτροφία Προστάτη
Υποθυροειδισμό

Φ
Φθειρίαση
Φλεβίτιδα
Φλεγμονές

Χ
Χαλάρωση
Ηashimoto Χασιμότο
ΧΑΠ - Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια
Χιονίστρες
Χοληστερίνη
Χορτοφαγία - διατροφή
Χρόνια Κόπωση

Ψ
Ψείρες
Ψύξη
Ψυχική Αρμονία
Ψυχολογική Διαταραχή
Ψυχοφάρμακα - αποθεραπεία
Ψώρα
Ψωρίαση
Ψωρισιακή Αρθρίτιδα

Ω
Ωτίτιδα
___________

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία.

Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.

Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.

________

Σε περίπωση επείγουσας ανάγκης στείλτε μήνυμα, στο 6974369608 (sms ή viber)

Ενημερώνουμε όλους τους Φίλους της Φυσικής Ιατρικής, πως υπάρχει άκρως αποτελεσματική φυσική αντιμετώπιση και για τον Κορονοιό, όπως ενημερωθείτε άμεσα, για την προστασία την δική σας, και της οικογένεια σας.

_______

1η Mεγάλη Νίκη για τον Ροδόκηπο και για την Φυσική Ιατρική στη χώρα μας... Στις 8/10/2019, ο Ροδόκηπος Κέρδισε δικαστικά, για όλες τις Συκοφαντικές Επιθέσεις που δεχτήκαμε τα τελευταία χρόνια

2η Μεγάλη Νίκη του Ροδόκηπου στην χώρα μας. Στις 25/2/2020 κέρδισαμε την Μάχη απέναντι στο Φαρμακευτικό Λόμπι... Αντιμετωπίσαμε τις Συκοφαντιες του ΕΟΦ και Νικήσαμε. Εχει ανοίξει ο δρόμος διάπλατα για την Φυσική Ιατρική και στην χώρα μας, και παγκόσμια... https://www.rodokipos.com/itta-o-eof-apo-to-rodokipo-ton-filosofon/


Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ

Χείρωνας - Θεραπευτικό Σύστημα Φυσικών Θεραπειών
Αρωματοθεραπεία - Βοτανοθεραπεία

Παρά τη σημαντική πρόοδο που σημείωσε η ανθρωπότητα, πολλά από τα προβλήματα υγείας δεν έχουν ακόμα επιλυθεί, παρότι ομολογουμένως πολλές αρρώστιες έχουν σχεδόν απαλειφθεί από τις σύγχρονες τουλάχιστον κοινωνίες. Η χημική βιομηχανία γνώρισε τεράστια ανάπτυξη, όμως παράλληλα είναι η κύρια υπεύθυνη για την επικίνδυνη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη μαζική δηλητηρίαση των ζωντανών όντων, κατ΄επέκταση και των ανθρώπων. Για τον πιο επικερδή κλάδο της χημικής βιομηχανίας – την φαρμακοβιομηχανία – ξεκίνησε τελευταία η έντονη αλλά απόλυτα δικαιολογημένη κριτική για τον σκοτεινό, ύποπτο και απάνθρωπο τρόπο λειτουργίας της, καθώς αποκαλύπτονται διαρκώς εγκληματικές δράσεις της, κύρια με την ανεύθυνη στάση της στην κυκλοφορία φαρμακευτικών σκευασμάτων που δημιούργησαν, από τερατογενέσεις μέχρι σοβαρές και μη αναστρέψιμες βλάβες σε αθώα θύματα. Είναι γνωστό πλέον στους πάντες το γεγονός ότι, η όποια θεραπευτική δράση κάποιου θεραπευτικού σκευάσματος, συνοδεύεται παράλληλα με πληθώρα αντενδείξεων, δηλαδή βλαπτικών αρνητικών επιδράσεων – πολλές φορές πολύ σοβαρών – με λίαν σοβαρές παρενέργειες. Πρόσφατες στατιστικές μελέτες έχουν αναδείξει ότι η τέταρτη κατά σειράν αιτία θανάτων στη δύση, είναι τα φάρμακα, ενώ οι βλάβες που επιφέρουν στους ανύποπτους ασθενείς είναι ανυπολόγιστες.

Επιστρέφοντας στην παραδοσιακή ιατρική, ανακαλύπτουμε με έκπληξη πληθώρα εναλλακτικών θεραπευτικών οι οποίες είχαν με απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό παθήσεων. Η ύποπτη στάση των φαρμακοβιομηχανιών και του συνόλου του ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου απέναντι στην παραδοσιακή ιατρική, φτάνοντας μάλιστα να γίνεται πολέμια της παράδοσης, πολεμώντας την με ύπουλες μεθοδεύσεις, συκοφαντίες και τακτικές προπαγάνδας, έγινε πλέον αντιληπτή και κατανοητή. Ατυχώς στον βωμό του κέρδους, η ανθρώπινη αξία και υγεία έχουν περιέλθει σε δεύτερη μοίρα, θυσιαζόμενες καθημερινά. Φαίνεται όμως ότι η ανθρωπότητα άρχισε να συνειδητοποιεί το βρώμικο παιχνίδι του ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου, προσανατολιζόμενη πλέον στην χρήση της εναλλακτικής ιατρικής και των παραδοσιακών ιαμάτων.

Στραφήκαμε έτσι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στους θησαυρούς της παράδοσης απ’ όπου αντλησαμε την παλαιά σοφία και ανασύραμε τις ξεχασμένες συνταγές παραδοσιακών σκευασμάτων φαρμάκων παρασκευασμένων αποκλειστικά με αγνά φυσικά υλικά, φαρμάκων με σχεδόν θαυματουργές δράσεις και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Αφοσιωθήκαμε με ευλάβεια στην έρευνα και μελέτη των παραδοσιακών συνταγών και αναστήσαμε χαμένες και ξεχασμένες συνταγές για μεγάλο αριθμό θαυμαστών ιαματικών σκευασμάτων. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε σιγά σιγά να αναπαράγουμε τα παραδοσιακά ιάματα, αρχίζοντας με την κηραλοιφή για κατακλίσεις όπου η σύγχρονη φαρμακευτική σχεδόν αδυνατεί να αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό νοσούντων και στην κηραλοιφή για έντονους πόνους μυών, αρθρώσεων κλπ. Συνεχίζουμε με την ανασύσταση και λοιπών κηραλοιφών και την αναδημιουργία τους, τις οποίες καθ' οδόν θα παρουσιάζουμε.
___________

«Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί εγώ φταίω!»
Νίκος Καζαντζάκης : Ασκητική - Salvatores Dei....

Το Ανθρωπιστικό – Θεραπευτικό Κίνημα του Ροδόκηπου

Ο Ροδόκηπος αποτελεί ένα ’Οραμα Ψυχής, να μπορέσουμε να σωθούμε από ένα σύστημα Απάτης, Διαφθοράς και Εκμετάλλευσης, όπου ο καθένας μας υποφέρει με πολλαπλό τρόπο, είτε λόγω Υγείας, είτε λόγω έλλειψης κατάλληλης Παιδείας, είτε λόγω ενός προβληματικού κοινωνικο-πολιτισμικού περιβάλλοντος.

’Ολες αυτές τις προβληματικές περιοχές, προσπαθούμε στον Ροδόκηπο, να τις μεταλλάξουμε, έτσι ώστε μια μέρα να αξιωθούμε να πούμε, πως δημιουργήσαμε έναν Νέο Κόσμο, στον οποίο αξίζει να ζούμε, που δεν μας καταστρέφει και δεν τον καταστρέφουμε.

Προσπαθώντας να αποδείξουμε πόση δύναμη, έχει ο κάθε ’Ανθρωπος, να φέρει μία θετική αλλαγή, γύρω του, φέρνουμε θεραπείες σε μέχρι στιγμής, αποκαλούμενες ανίατες παθήσεις, ή πολύ δύσκολες παθήσεις, από τις οποίες συνάνθρωποι μας, ταλαιπωρούνται πάρα πολύ, και ακόμα ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να βρίσκουν λύση πουθενά.

Αποδεικνύουμε λοιπόν, στο Ροδόκηπο, πως τα πάντα θεραπεύονται, τίποτα δεν είναι ανίατο, απλά είναι όλα θέμα χρόνου, και της κατάλληλης παιδείας και έρευνας, να φέρουμε όλες τις θεραπείες, όλες τις πραγματικές θεραπείες, διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, να θεραπευτεί, και να δυναμώσει, και με την σειρά του, να αγωνιστεί να βοηθήσει και τους συνανθρώπους του, γύρω του, να θεραπευτούν και εκείνοι.

Και πραγματικά, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο Ανθρωπιστικό – Θεραπευτικό Κίνημα στο Ροδόκηπο.

’Οποιος θεραπεύεται, από τις αποκαλούμενες ανίατες παθήσεις, ή πολύ δύσκολες παθήσεις, παθαίνει κυριολεκτικά, σοκ, και νιώθοντας ευγνωμοσύνη, για το καλό που του έγινε, βοηθάει όλο τον κύκλο του να θεραπευτεί, έτσι ώστε να βρούμε όλοι μας την υγειά μας.

Και πολλοί πραγματικά ρωτάνε.

Γιατί ρε παιδιά, 5, 10, 20, 30, 40, ή ακόμα 50 χρόνια ταλαιπωρούμαι, έχω ψάξει όλο τον κόσμο, και στο εξωτερικό, και δεν υπάρχει πουθενά θεραπεία, αλλά απεναντίας κινδύνεψε η υγεία μου, και η ζωή μου, με τα επικίνδυνα σκευάσματα, που με τάιζαν?

Και απαντάμε προς όλους.

Τα συμφέροντα και η έλλειψη της κατάλληλης παιδείας, είναι οι δύο παράγοντες που εμποδίζουν την θεραπεία μας, σε όλους τους τομείς της ύπαρξης.

Εφόσον λοιπόν γνωρίζουμε και αποδεικνύουμε, πλέον την Αλήθεια, πως τα πάντα θεραπεύονται, απλά είναι θέμα χρόνου, να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία, μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι, πως η Ελπίδα δεν χάθηκε, αρκεί κάποιοι ’Ανθρωποι, πάντα να αγωνίζονται και να διεκδικούν, έναν καλύτερο Κόσμο.

Και τότε ο Κόσμος, Μαγικά, κάθε μέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος, κάθε μέρα θα γίνεται όλο και πιο όμορφος, και το ΦΩΣ και τα Χαμόγελα, θα επιστρέψουν πίσω σε όσους δεινοπάθησαν, και γονάτισαν, σε ένα σάπιο σύστημα.

Διότι αξίζουμε όλοι μας, να ζούμε καλύτερα!